Bereid steak eens op de barbecue voor een bijzondere smaak

Het is moeilijk te ontkennen dat steak tot het meest populaire vlees op de hele wereld behoort. In bijna elk land en elke cultuur wordt er dan ook wel genoten van een heerlijk stukje steak op zijn tijd. Er zijn verschillende soorten steak. Zo kunt u kiezen voor het welbekende kogelbiefstuk, maar ook voor de ossenhaas, entrecote, côte de boeuf. Allen zijn afkomstig van een ander deel van de runderen. Erg bekend is Angus vlees als het om steak gaat. Dit vlees is afkomstig van het welbekende Angus runderras, dat oorspronkelijk uit de USA komt. U kunt echter ook kiezen voor een minder bekende Wagyu steak of Zuid-Amerikaans rundvlees. Al dit lekkers kunt u bestellen in een BBQ pakket. U krijgt er dan onder andere hamburgers en spareribs bij. Dat wordt genieten!

Angus vlees: kwalitatief rundvlees waar zelfs de grootste chefs ter wereld gek op zijn

Angus vlees, het staat bekend als een ware delicatesse. Het brengt dan ook vaak iets speciaals met zich mee om een heerlijke steak van Angus vlees te eten. De Black Angus, het ras waar Angus steak van wordt gemaakt komt uit de USA. Het is het bekendste runderras ter wereld en is vooral bekend om het sublieme vlees. Een andere variant is de Aberdeen Angus. Deze komen uit de Schotse hooglanden. Angus vlees is fijndradig en heeft een rode kleur. Als u het op de juiste manier heeft gebraden, blijft het zacht en sappig en heeft het een karakteristieke smaak. Daarom bereiden chefs in driesterrenrestaurants over de hele wereld regelmatig dit vlees. Maar ook u kunt u van dit lekkere vlees genieten. U bestelt het gemakkelijk online, net zoals steak of spareribs. U kunt ook een BBQ pakket aanschaffen waar Angus vlees onderdeel van is.

Een uitgebreid BBQ pakket is het begin van een geslaagd feestje

Heeft u iets te vieren? Wat dacht u er dan van om hierbij een heerlijke barbecue te organiseren voor uw gasten. Dit hoeft niet eens veel werk te zijn als u ervoor kiest om een BBQ pakket, met daarin bijvoorbeeld tomahawk steak te bestellen. Vrijwel iedereen vindt barbecueën leuk en lekker. U zult er uw gasten dus zeker blij mee maken. U krijgt de kans om zelf het ideale BBQ pakket samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor spareribs, burgers, worsten of braadstukken, maar kunt u ook steak bestellen. Zorgt dat u het lekkerste en meest kwalitatieve vlees kiest, bijvoorbeeld een steak van Angus vlees, Iberico vlees of Nieuw-Zeelands lamsvlees. Als u dit serveert met wat frisse salades en andere lekkere hapjes, zal iedereen weer tevreden het feestje verlaten.