Lezzetsizsiniz
Image default
Offers

Catering in Purmerend bestellen wordt een stuk makkelijker

Catering bestellen voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of welk andere feestje dan ook, kan tegenwoordig pittig lastig zijn. Door de drukte bij cateraars in Purmerend is het vaak niet mogelijk om het gewenste product te bestellen of tijdig te laten bezorgen. Dit zorgt ervoor dat u zonder diner of lunch zit en uw gasten niet happy zijn. Als u dan wel een traiteur heeft kunnen vinden, is het altijd maar de vraag wat u krijgt. 

 

Catering in Purmerend bestellen? Dit is het nieuwe systeem.

Heerlijk he?! Al die nieuwe technologie? Dat heeft er namelijk voor gezorgd dat u bij Happie Delivery Catering al uw bestelling heel gemakkelijk online kunt regelen. Zij hebben namelijk een volledige ingerichte webshop van hun cateringbedrijf, met een extreem groot assortiment. Catering bestellen in Purmerend gaat daarom heel gemakkelijk met 1 druk op de knop.

 

Zelf uw catering samenstellen.

De webshop is niet het enige innovatieve van Happie Delivery. Ook kunt u hier geheel uw eigen buffetten of BBQ’s samenstellen. Normaal kunt u via een cateringsbedrijf alleen maar vooraf opgestelde menu’s afnemen en geen samengesteld buffet bestellen. Niet zo fijn als er in zo’n menu een gerecht zit waar u niet zo van houdt. Bij Happie stelt u dus alles zelf samen door een combinatie te maken uit salades, soepen, warme vlees en vis gerechten, bijgerechten en desserts. Nog een bijkomend voordeel is dat u er zo voor zorgt dat het buffet precies binnen uw budget valt. Dus nooit meer nare verrassingen achteraf. 

 

Party Hapjes catering

Kent u dat? U viert uw verjaardag en u komt langs met de hapjes? Op dat moment is iedereen wakker en hebben heel goed door dat er eten aanwezig is. Op zich ook niet zo gek, want gezamelijk eten verhoogt de gezelligheid van elk feest. En zeker in Purmerend. Want feesten en gezelligheid kennen ze daar wel. Daarom levert Happie ook de lekkerste borrelhapjes, fingerfood en partysnacks voor elk feestje of bijeenkomst in Purmerend. Warme hapjes of koude hapjes, happie heeft allemaal in het asortiment. Wij bezorgen niet alleen in Purmerend. Ook als u bijvoorbeeld in Hoorn woont kunnen wij uw catering bereiden of bezorgen wij heerlijke buffetten in Almere

7 dagen in de week geopend!

Voor uw catering kunt u terecht bij Happie Delivery, van Maandag tot en met Zondag. Elke dag dus! Heeft u hulp nodig met het bestellen van een buffet, bbq of hapjespakket? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw catering in Purmenrend? Dn kunt u mailen, bellen of het antwoordformulier invullen. Happie is te bereiken op elke dag, van 09:00 uur tot 21:00 uur. Dus ook in het weekend.

https://www.happiedelivery.nl/catering-purmerend/