Cavepromotor geeft het beste advies inzake de WKr 4211

WKR 4211 van Liebherr? Ik had nog nooit van een wijnbewaarkast gehoord, u wel dan? Dus toen ik hierover in gesprek kwam met een man die werkelijk alles, maar dan ook alles over wijnbewaarkasten weet was ik zeer positief verrast. Een lekker glas wijn kan toch wel de meeste mensen bekoren, mij en heel vele vrienden en kennissen toch wel. Wat bepaald een goed en lekker glas wijn? Ten eerste dat het lekkere wijn is natuurlijk. Veel hangt af van wanneer en hoe je de wijn drinkt. Bij het eten ga je andere wijn drinken dan bijvoorbeeld ’s avonds bij wat aperitiefhapjes. Bij het eten wordt de keuze van de wijn bepaald door wat je gaat eten. Het is dus ook een fabeltje dat je bij vlees enkel rode wijn drinkt en bij vis enkel witte wijn drinkt. Dit heb ik meegemaakt in een restaurant waar de wijnen persoonlijk werden gekozen door een zeer bekwame somelier. Mijn partner drinkt in geen geval wijn (saaie vent) en ik drink bij voorkeur rode wijn. Het menu bestond uit verschillende gangen waarbij vlees en vis werden afgewisseld. Ik heb dan gevraagd aan de somelier of  het mogelijk was bij elke gang rode wijn te drinken. En dit was absoluut geen probleem. Ik zal u vertellen dat bij elke gang een aangepaste rode wijn werd geschonken en dat de visgerechten zelden zo lekker gesmaakt hebben. Een geweldige ervaring van smaaksensaties. Maar wat natuurlijk ook heel erg belangrijk is bij het drinken van de gepaste wijn, dat de wijn op de juiste temperatuur wordt geschonken. Dit wordt jammer genoeg heel erg vaak onderschat en niet toegepast. Zo heb ik ook de ervaring van in een toch wel beter restaurant, een fles rode wijn te hebben besteld waarvan de temperatuur veel te warm was. De fles stond gewoon in een rek in het restaurant en werd ook op die manier geschonken. We hebben dan gevraagd of ze de fles in de koelkast konden leggen om toch maar een beetje de temperatuur naar beneden te krijgen. Maar dit is natuurlijk niet de bedoeling. Dus wat elk restaurant moet hebben, en ja werkelijk Moet hebben is een wijnbewaarkast. En hierover heeft de man met wie ik in gesprek was me alles verteld. Mijn interesse was absoluut gewekt en ik ben dan ook de week daarna naar de showroom van Liebherr gestapt om een wijnbewaarkast van dichtbij te bewonderen en een keuze te maken voor mezelf. Een wijn kan maar goed smaken als de temperatuur goed is. Mijn interesse ging uit naar het model Liebherr WKR4211. Waarom Liebherr ? Liebherr staat voor degelijkheid en kwaliteit. Nu is dit model ook nog betaalbaar. Je voelt gewoon meteen als je de deur van deze wijnbewaarkast vastneemt en open en dicht doet dat je een ‘deur’ vast hebt. Ik was meteen verkocht. Er zit een klein simpel handvat op, maar meer moet dat voor mij niet zijn. Je voelt dat het degelijk is. De mooie bordeaux kleurige isolatiedeur past perfect in mijn interieur. Ik wil de kast namelijk in mijn woonkamer plaatsen en dan is het wel belangrijk dat de kleur aangepast wordt aan dit interieur. Mijn prachtige gordijnen in bordeauxkleur en de verschillende accenten aanwezig in mijn woonkamer passen perfect bij de kleur van deze wijnbewaarkast. Ik was meteen verliefd op deze wijnbewaarkast. Belangrijk nauurlijk ook het aantal flessen dat je kan bewaren ; schrik niet, ja 200 flessen! Het bewaren van 200 flessen wijn onder optimale omstandigheden! Daar droomt toch iedere man en vrouw van die ook maar enigszins een klein beetje van een lekker glas wijn houdt. En dan komt er natuurlijk nog het prijskaartje. Dit was toch wel een enorme meevaller voor mij. De perfecte kleur, een mooie degelijke kast, mogelijkheid tot bewaren van 200 flessen wijn, en dit alles voor de prijs van : 1,119,- Euro. Dit is een eerlijke prijs voor een mooie, degelijke wijnbewaarkast. Dus omdat ik een enorme wijnliefhebber ben en ook dure wijnen koop was de keuze snel gemaakt. De verkoper in de showroom heeft me uitgebreid advies en uitleg gegeven over deze kast. Toch ook heel erg belangrijk dat je op een vriendelijke en sympathieke manier wordt verder geholpen. Alvast sante!

Meer informatie: www.cavepromotor.nl