De Liebherr UWT 1682 voor al uw bijzondere momenten

Liebherr UWT 1682

Mijn vrouw heeft de nieuwe Liebherr UWT 1682 inbouw wijnkoelkast besteld via https://www.cavepromotor.nl Een mooi compact toestel, voor opslag van maximum 34 flessen wijn. Afgelopen week werd deze geleverd en geplaatst. Het toestel is praktisch, heeft een mooie uitstraling en past perfect in onze keuken.

Mijn vrouw en ik wonen, samen met onze twee zonen in een groot huis in een rustige wijk te Limburg. Ik ben huisarts van beroep. Mijn praktijk ligt aan de voorzijde van ons huis. Op deze manier kan ik dicht bij mijn familie zijn, ondanks mijn drukke werkdagen. 

In onze vrije tijd spreken wij regelmatig met een groepje vrienden af. Telkens bij iemand anders thuis. Er wordt dan meestal wel een flesje wijn open gedaan. De meesten onder ons zijn dan ook echte wijnliefhebbers. Vandaar het voorstel om de Liebherr UWT 1682 aan te schaffen. En ik moet toegeven dat ik erg tevreden ben met de aankoop. 

Mijn werkdagen zijn erg hectisch. Maar het geeft zo een zalig gevoel om ‘s avonds in de zetel te kunnen ploffen, met een glaasje wijn en een goed boek in de hand. En als ik dan mijn lieve familie om mij heen heb, is mijn geluk helemaal compleet. 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/wijnklimaatkasten/liebherr-uwt-1682-pr