De mooiste momenten beleef je dankzij je Liebherr wijnklimaatkast

Liebherr EWTgb 2383

Wat ben ik blij met onze nieuwe Liebherr EWTgb 2383 die we vonde via https://www.cavepromotor.nl. Het is een prachtig mooie inbouw wijnklimaatkast, waar we wel 33 flessen rode en witte wijn in kunnen bewaren.
We droomden al lang van een wijnklimaatkast, maar het bleef altijd maar bij dromen. Nu de kinderen uit huis zijn, hebben we ons huis een beetje verbouwd. En dat leek ons het ideale moment om ook te investeren in een wijnklimaatkast. 

De Liebherr EWTgb 2383 is perfect op maat voor ons. Niet te groot, niet te klein, 2 klimaatzones, een inbouwtoestel, kortom alles wat we wilde hebben. We hebben hem nu bijna een maand in gebruik en zijn er heel tevreden over. 
Al bijna heel ons leven wonen wij in een rijtjeshuis in een rustige straat. We hebben een leuke vriendenkring opgebouwd.

En de traditie is dat er op vrijdag avond bij ons thuis een glaasje wordt gedronken om het weekend in te zetten. Dit durft al wel eens uit de hand te lopen. Vaak eindigt er iemand als dansend op de tafel of zijn we luidkeels Vlaamse klassiekers aan het meezingen. God zij dank zijn de kinderen uit huis, nu hebben ze geen last meer van hun ouders.

Hoe dan ook, wij zijn erg tevreden met de Liebherr EWTgb 2383. Het is echt een goede investering geweest en een garantie voor nog veel leuke avonden.  

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/inbouw-wijnklimaatkasten/liebherr-ewtgb-2383-vinidor-inbouw-wijnklimaatkast-pr