De voordelen van het kopen van een refurbished iPhone SE

De iPhone SE is een populaire en krachtige 4-inch iPhone. Het geliefde en vertrouwde design van de iPhone 5S is vrijwel overgenomen door de SE. Inhoudelijk verschilt het toestel wel enorm van de 5S. De iPhone SE is qua prestaties gelijkwaardig aan de iPhone 6S. In dit artikel lees je alles over de eigenschappen van deze iPhone.

Het formaat van de iPhone SE

De iPhone SE heeft een compact formaat. Dit komt omdat het toestel is uitgerust met een 4-inch schermformaat. De kleinere iPhone SE is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn. Het toestel past namelijk gemakkelijk in je broekzak. Ondanks dat het toestel kleiner van formaat is dan de iPhone 6S, presteert de SE gelijkwaardig aan de 6S. Hierdoor zouden we het toestel ook wel een betaalbaarder alternatief kunnen noemen voor de 6S. Dit is helemaal het geval wanneer je kiest voor een refurbished iPhone SE 64GB van Forza Refurbished.

iPhone SE: uitvoeringen en kleuren

De iPhone SE is net als de 5S verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en goud. Wat nieuw is aan de iPhone SE is dat deze ook verkrijgbaar is in de kleur roségoud. Voorheen was de kleur roségoud alleen verkrijgbaar bij de iPhone 6S (Plus). Bij Forza Refurbished is een refurbished iPhone leverbaar met 16GB of 64GB aan werkgeheugen.

iPhone SE met retina-display

De iPhone SE beschikt net als de 6S over een prachtig retina-display. Ondanks dat de iPhone SE een kleiner schermformaat heeft in vergelijking met de 6S, namelijk 4-inch, zul je hierdoor geen minder scherpe ervaring beleven. Het retina-display van de iPhone SE zorgt ervoor dat de refurbished iPhone SE een haarscherp beeld heeft. Hierdoor kun je optimaal genieten van je films of van bijvoorbeeld de mooiste herinneringen die je hebt vastgelegd met de camera.

Conclusie

In principe zouden we kunnen stellen dat de iPhone SE een volledig opnieuw uitgedachte iPhone 5S is. Echter is de SE vele malen krachtiger dankzij de verbeterde A9-chip met 64-bits architectuur. Daarnaast beschikt de iPhone SE ook over een prachtig retina-display met een resolutie van 1136 x 640 pixels. Wil je niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe SE? Ga dan voor een refurbished iPhone SE van Forza Refurbished.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/se/