Drink wijn, zoals jij het graag hebt met een Liebherr wijnklimaatkast

Liebherr EWTgw 3583

Mijn man en ik hebben geïnvesteerd in de Liebherr EWTgw 3583, via https://www.cavepromotor.nl, een heel mooie, inbouw wijnkast. In de Liebherr EWTgw 3583 kunnen we 83 flessen wijn bewaren. Rode en /of witte wijnen kunnen dankzij de 2 temperatuurzones, perfect op temperatuur gehouden worden. 

Vorig jaar in de zomer hebben we een architect onder de arm genomen, die onze keuken een nieuwe look heeft gegeven. Ze heeft heel goed werk geleverd, volgens mij. Mijn man is kritischer, maar voor hem is het nooit goed, dus dat nemen we er dan maar bij. Over één ding is hij wel heel tevreden, namelijk over de nieuwe Liebherr EWTgw 3583. 

Mijn man geeft les in de richtingen kunst – en cultuurwetenschappen aan de universiteit. Regelmatig vertoeven wij in buitenland om muzea te bezoeken. Maar ook om de plaatselijke wijn te proeven. 

Regelmatig nemen we dan een flesje mee. En ondertussen is onze wijnvoorraad enorm gegroeid. De Liebherr EWTgw 3583 komt dus goed van pas. En het is fijn dat het een inbouwtoestel is dat perfect in ons nieuwe design past. Dus als mijn man weer opmerkingen begint te geven over het interieur, dan schenk ik hem een perfect gekoeld glaasje wijn in en dan stopt hij als vanzelf.  

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/inbouw-wijnklimaatkasten/liebherr-ewtgw-3583-vinidor-inbouw-wijnklimaatkast-pr