Een Liebherr side by side koopt u bij Koelen & Vriezen

Een Liebherr side by side heeft ingebouwde slimheid. Wanneer je twee losse koel- of vriesapparaten naast elkaar zet krijg je condens vorming wat kan leiden tot schimmelvorming. Dit wil je niet hebben in een keukenomgeving. Als je twee koel- en vriesapparaten naast elkaar wilt zetten, dan moet je er voor zorgen dat er minimaal 3 cm ruimte tussen zit. Aangezien de side by side bestaat uit twee aan elkaar gekoppelde koel- en vriesapparaten moet er een oplossing worden bedacht. Liebherr plaatst in de rechterwand van elk koeldeel een verwarmingselement. Dit element zorgt ervoor dat de condensvorming tegen wordt gegaan. 

Ben je op zoek naar een side by side, dan moet je rekening met een aanschafprijs rond de 2000 Euro voor de meest eenvoudige side by side. Dit kan oplopen tot 5000 Euro voor een side by side met ingebouwde wijnkast.

Een aantal elementen kunnen we hier weergeven met betrekking tot de Liebherr side by side’s:

SmartSteel: SmartSteel beperkt de zichtbaarheid van vingerafdrukken tot een minimum en is met een microvezeldoek eenvoudig te reinigen. De harde en krasvaste beschermlaag biedt een duurzame bescherming. BioFresh: BioFresh biedt met een temperatuur van net boven 0°C en regelbare luchtvochtigheid het ideale klimaat voor het langer bewaren van groente, fruit, vlees, vis en zuivelproducten. Smaak, kleur en vitaminen blijven behouden, snel bederf behoort tot het verleden. De BioFresh-Plus technologie zorgt voor nog meer flexibiliteit bij het inkopen van verse levensmiddelen. Via specifieke druktoetsen kan de temperatuur in de bovenste lade worden ingesteld op +6°C, 0°C of bijvoorbeeld -2°C voor het bewaren van vis. Samen met de instelling DrySafe blijft vis hier nog langer vers. Led: Energiezuinig met een lage warmteafgifte: duurzame LED’s zorgen voor een perfecte verlichting van het interieur. De LED verlichting is ruimtebesparend en geïntegreerd voor een maximaal gebruik van de binnenruimte – zonder in te boeten op inhoud en zichtbaarheid. SoftSytstem: Het in de deur geïntegreerde SoftSystem dempt (deurremmer in de volksmond) de sluiting van de deur. Wanneer u uw handen vol heeft is een klein zetje voldoende om de deur, zelfs bij een volle belading, zacht te laten sluiten. NoFrost: NoFrost-apparaten van Liebherr bieden professioneel invriesvermogen. De luchtcirculatie voert warmte en vocht af waardoor er geen ijsvorming in uw vriezer meer ontstaat. Hierdoor worden de levensmiddelen niet meer met rijp bedekt en hoeft u nooit meer te ontdooien. Icemaker: De IceMaker met vaste wateraansluiting zorgt automatisch voor voldoende ijsblokjes. Met 1 druk op de knop schakelt u de IceMaker uit, handig indien u voor langere tijd afwezig bent. U dient wel binnen afzienbare afstand een wateraansluitpunt te voorzien.

Informatie: https://www.koelkastspecialisten.nl (6)