Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

Een plotter voor uw bedrijf

Kunt u een plotter gebruiken voor uw bedrijf? Geen probleem! Repromat is al jarenlang specialist in grootformaat print- en scanoplossingen. Ieder bedrijf of instelling is welkom bij Repromat. Denk aan overheidsinstellingen, bouw en industrie, archieven en bibliotheken of bijvoorbeeld de grafische markt. Bij Repromat kan alles. De professionals staan graag voor u klaar om u te helpen bij uw print- en scanproblemen en helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen. Met al meer dan veertig jaar kennis en ervaring in het vak geven zij u graag advies op maat.

Wat is een plotter?

Een plotter is simpelgezegd een grootformaat printer die grotere documenten kan afdrukken (zoals de naam ook al gezegd van een grotformaat printer). Deze documenten zijn vaak van A2, A1 of A0 formaat en deze formaten kunnen niet door een ‘normale’ printer worden afgedrukt. Deze machine is functioneel bij bijvoorbeeld technische tekeningen op grootformaat. Er zijn plotters in vele uitvoeringen, bijvoorbeeld de snelheid van de machine. Er is ook een snijplotter. Dit is een machine die allerlei materialen kan snijden, zoals stickers, papier en diverse andere materialen. Een plotter kan stickers maken, textiel bedrukken, kaartjes snijden en een aantal plotters zijn ook in staat om te graveren en te etsen. Bij Repromat bieden ze deze machines in topkwaliteit aan voor een geschikte, voordelige prijs. U kunt bijvoorbeeld denken aan de HP Designjet of de HP PageWide XL. Om te zien welke machine het beste bij u en uw bedrijf past, kunt u het beste contact opnemen met Repromat of op afspraak langsgaan in de showroom. Zo kunt u ook direct zien hoe de machines te werk gaan.

Wie zijn Repromat?

Repromat is een team met al meer dan veertig jaar kennis en ervaring. Zij zijn, zoals eerder benoemd, specialist in grootformaat scan- en printoplossingen voor diverse branches. Het hoofdkantoor en de showroom bevindt zich in de Meern. Hier gaat een hecht en professioneel iedere dag voor u aan de slag om de bestellingen via de webshop te behandelen of om dringende vragen te beantwoorden. Bij Repromat kijken ze verder dan het product – service staat op nummer één.