Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

Een professionele website laten maken

 

Het laten maken van een professionele website is een belangrijke stap voor elk bedrijf en een stap die eigenlijk vaak net iets te laat gemaakt wordt, namelijk na de grote groei van het bedrijf. Vaak zou het verstandiger zijn deze stap net iets eerder te maken zodat er tijdens de groei al geprofiteerd kan worden van de nieuwe website. Hier onder bespreken we kort wat criteria die gebruikt kunnen worden bij het design bepalen van uw nieuwe professionele website. SAM Design in Den Haag regelt al deze criteria voor u.

 

Responsiviteit

Responsiviteit is voor websites tegenwoordig super belangrijk. Responsiviteit is een ander woord voor het goed laten weergeven van de website op verschillende formaten apparaat. Veel mensen browsen tegenwoordig bijvoorbeeld het internet op hun mobiele telefoon, tablet of computer. Al deze apparaten hebben verschillende maten schermen en op elke maat scherm moet de website goed weergeven worden om een goede website te zijn. Elk apparaat heeft dan ook weer zijn eigen formaat scherm. Responsiviteit is een kenmerk van een professioneel website.

 

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk kenmerk van een goed lopende professionele website. Gebruiksvriendelijkheid bestaat uit verschillende soorten kenmerken bijvoorbeeld duidelijkheid van de website. Ook responsiviteit valt eigenlijk binnen de bredere term van gebruiksvriendelijkheid. Als de website niet makkelijk en fijn te gebruiken is zal niemand op de website blijven en worden ook geen klanten aangetrokken via de zoekmachines.

 

Conversies

Het uiteindelijke doel van elke website is om conversies te maken ofwel klanten stappen laten doorlopen op de website. Een niet-betalende klant moet zo snel mogelijk een betalende klant worden. Daarvoor worden verschillende manieren gebruikt die samen onder de term interactiviteit vallen. Er wordt om conversie te verhogen bijvoorbeeld gebruik gemaakt van Call To Action knoppen en een chatfunctie. Zo verhoog je de gebruiksvriendelijkheid van de website en laat je klanten zo makkelijk mogelijk betalen. Hogere conversies betekent een succesvolle website.