Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

Een SEO scan voor succesvolle zoekmachine optimalisatie

 

In dit artikel wordt de SEO scan, die steeds meer opduikt, behandeld. Andere benamingen voor een SEO scan zijn; SEO check, SEO test, website scan of zoekmachine optimalisatie scan. Hieronder wordt duidelijk uitgewerkt wat de stappen zijn die ondernomen worden bij de uitvoering van zo’n SEO scan. Daarnaast wordt de keuze besproken die u gaat maken nadat deze website scan is uitgevoerd. Na dit artikel weet u dus precies hoe u bovenaan in Google kan komen om zo met zoekmachine optimalisatie (SEO) uw klanten kunt bereiken.

Stappenplan SEO scan

Het uitvoeren van de SEO scan, daar heeft u eigenlijk zelf niets mee te maken, anders dan het feit dat u hem aanvraagt. De website scan of SEO test wordt uitgevoerd door een SEO bureau met SEO specialisten in dienst. Zij zullen in de SEO check uw website analyseren op basis van de grondregels van zoekmachine optimalisatie. Deze grondregels bestaan uit:

Technische optimalisatie van de website. De website moet technisch (o.b.v. snelheid, structuur, etc.) geoptimaliseerd zijn voor Google. Dit houdt in dat Google kan zien waar uw website over gaat.

Content geoptimaliseerd voor bepaalde zoekwoorden. De door SEO experts geschreven content kan duidelijk maken waar in Google uw website hoog geplaatst moet worden.

Autoriteit door linkbuilding. Linkbuilding is het ‘aanbevelen’ van uw website, op andere websites. Zo stijgt het vertrouwen van Google in uw website, waardoor u hoger in Google geplaatst wordt.

In de website (SEO) scan wordt er dus geadviseerd over deze onderdelen en waar verbetering plaats moet vinden.

Keuzes ná (gratis) website scan?

Ná deze (gratis) website scan weet u dus precies waar de sterktes en zwaktes van uw zoekmachine optimalisatie van uw website zitten. U heeft nu de keuze om zelf te proberen dit te optimaliseren, of het helemaal uit te besteden aan een SEO bureau. De SEO check is waarschijnlijk überhaupt opgezet door een SEO specialist, wat het gemakkelijk maakt dit bij hun uit te besteden. Het voordeel dat u heeft om na de SEO scan uw zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan een SEO bureau als SAM Online Marketing, is dat u er geen zorgen meer van heeft en u hoogstwaarschijnlijk bovenaan in Google komt te staan. Neem dus direct contact op!