Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

eiken meubels op maat

Voor eiken meubelen op maat of een eiken tafel met oude machine onderstel kunt u bij taffe.nl terecht. Er is een ruim aanbod van verschillende sooten industriele tafels. Zo kan er bijvoobeeld gekozen worden voor gelasde tafels, tafels met een gietijzerenonderstel, lasegesneden stalen onderstellen of in hoogte verstelbare tafels.

Gietijzeren tafelpoten, machine onderstel

Kortom voor een tafel op maat kunt u ons contacten. Ook zijn er verschillende soorten gietijzeren tafelonderstellen waarbij voor een eiken of wagondelen tafelblad kan worden gekozen. De meeste gietijzeren tafelpoten zijn afkomstig van oude machines. Deze machines werden gebruikt in de zware industrie en daarvoor waren goede stevige poten nodig. Ideaal dus voor een stoere stevige tafel op maat. De gietijzeren tafel poten zijn gemaakt van gietijzer. Dit ijzer werd verhit en gegoten in holle zandmallen waar de karakteristke uitstraling van het ijzeren naar voren komt. Er zijn verschillende soorten gietijzeren tafelonderstellen te koop in onze online webshop. Zo kan er bijvorbeeld gekozen worden voor oude gitijzeren onderstellen of nieuwe onderstellen. Deze nieuwe onderstellen zijn ook afkomstig van gegoten gietijzeren en hebben een prachige uitstraling, ook bij het robuuste eiken of wagonplanken tafelblad. 

Massief eiken tafel bladen

De tafelbladen zijn gemaakt van massief hout, massief eiken of wagonplanken. Bij het eiken kan er gekozen worden voor de licht eiken met houtolie of lak, en daarnaast kan er ook gekozen worden voor verschillende donkertinten. Van licht tot donkere lak of van enkel of dubbel gerookt eiken. Alle tafelbladen staan prachtig bij de gietijzeren tafelpoten. Voor een industiele tafel met machineonderstel kan er in ons online aanbod gekeken worden voor een prachtige tafel op maat met houtsoort van keuze. De gietijzeren tafelpoten zijn zeer robuust en kunnen er veel gewicht hebben. Naaste het aanbod van verschillende soorten gietijzeren tafelpoten is er aan een aanbod van kloostertafels.

Eiken kloostertafels

Ook voor de kloostertafels is er een keuze in verschillende modellen, alle uiteraard gemaakt van massief eiken. De vierkant gedraaide tafelpoten zijn geheel van eigen ontwerp en geheel op maat te bestellen. Voor een kloostertafel op maat met houtbewerking naar keuze kunt u ook terecht op onze website. Check ook ons nieuwste model in hoogte verstelbare tafel hier Dit model heeft een oude machine onderstel en is in hoogte te verstellen door aan het handwiel te draaien. Ook voor dit model kan er gekozen worden voor verschillende soorten houten tafelbladen.

Voor informatie voor tafels op maat kunt u ons contacten, wij helpen u graag verder.

Taffe Haarlem, industriele tafels op maat

http://www.taffe.nl/crank-oldy-industriele-hoogte-verstelbare-tafel/