Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

Eiken vloer

Met een eiken vloer haal je sfeer schoonheid en stijl in huis. Wanneer je een nieuwe vloer wilt leggen, overweeg dan een eiken vloer. Vergeleken met alle kunststof varianten heeft een eiken vloer zoveel meer te bieden. Afgezien daarvan is een eiken vloer uitstekend betaalbaar mits deze bij de juiste leverancier wordt aangeschaft. Voordat je besluit om een eiken vloer aan te schaffen, is het van belang dat je je goed laat adviseren. Houten vloeren hebben bepaalde eigenschappen die niet genegeerd mogen worden. Houten vloeren moeten namelijk onderhouden worden. Als dat niet op de juiste manier wordt gedaan, dan kan dit een negatieve invloed hebben op de kwaliteit en de levensduur van de vloer. We hebben het hier onder andere over de luchtvochtigheid die op een bepaald niveau gehouden moet worden. Laat je hierover goed informeren bij de aanschaf van een eiken vloer. Bax Houthandel geldt al jaren als een specialist op het gebied van houten vloeren. Waarom zou je kiezen voor Bax en niet voor een andere leverancier? Bax heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Bax onderscheidt zich op diverse fronten van andere leveranciers uit de branche. Bax Houthandel heeft alles in eigen beheer en mede daardoor is Bax goedkoper dan vele anderen. Bax Houthandel importeert, produceert en installeert alles zelf.

Eiken vloer uit de eigen fabriek

Een Eiken vloer bij Bax komt uit de eigen fabriek. Er wordt niet gewerkt met tussenhandelaren. Zodoende wordt de prijs niet onnodig opgedreven. Naast de productie wordt ook de installatie van de eiken vloer door Bax zelf gedaan. Zo kan men de kwaliteit waarborgen. Je kan met een eiken vloer bijna eindeloos combineren op het gebied van prijs, kleur, kwaliteit en maten. Vind je het moeilijk om te kiezen, breng dan een bezoek aan de showroom en de fabriek van Bax Houthandel.

Showroom

Een eiken vloer van Bax staat garant voor kwaliteit. De showroom, die zich bevindt in Barneveld is dan ook echt de moeite waard. Met het zeer uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Naast de vestiging in Barneveld, kun je voor een eiken vloer ook terecht in Amsterdam, Utrecht en Zoetermeer. Wanneer je op zoek bent naar een eiken vloer, bezoek dan eerst de website of neem contact op met Bax Houthandel.