Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

Eten bestellen: een nieuw concept

Wil jij eten bestellen? Ik ken een plek waar je de lekkerste hamburgers en salades kunt bestellen. Het heet burgerme, dit is een bezorgrestaurant dat een vernieuwend concept hanteert. Je kunt namelijk je hamburgers en salades helemaal naar eigen smaak samenstellen. Hier lees je later meer over. Burgerme is zich snel aan het uitbreiden in Nederland. Zojuist heeft het tiende filiaal zijn deuren geopend in Enschede. 

Eten bestellen concept

Bij burgerme kun je op een vernieuwende manier eten bestellen. Je kunt een hamburger of een salade naar je eigen smaak samenstellen. Je hebt de keuze uit tientallen ingrediënten die je kan toevoegen. Van het soort vlees dat je op je hamburger wilt hebben tot aan het broodje en de soort saus. Ook kan je bijvoorbeeld bacon, kaas, uien en avocado toevoegen. Hierdoor kan je steeds experimenteren met ingrediënten tot je de perfecte smaak hamburger hebt gevonden. Alle ingrediënten zijn vers en smaken alsof ze net van het land zijn gehaald. Burgerme stelt de smaakbeleving altijd voorop. Hetzelfde geldt voor de salades, voeg hier bijvoorbeeld walnoten of Parmezaanse kaas aan toe voor extra smaak. De salade wordt opgemaakt als een taart, laag voor laag. Daarnaast worden de salades pas gemaakt nadat je bestelling is binnen gekomen. Dit sluit weer aan bij het feit dat burgerme de smaakbeleving voorop stelt. 

Eten bestellen bij burgerme in Nederland

Zoals hierboven geschreven heeft burgerme half december haar tiende filiaal geopend in Enschede. Daarvoor was het al mogelijk om heerlijke hamburgers en salades te bestellen bij drie filialen in Rotterdam, twee filialen in Utrecht, Apeldoorn, Leiden, Almere en Zoetermeer. Burgerme is druk bezig om uit te breiden naar nog meer steden in Nederland zodat het bezorggebied van burgerme sterk wordt uitgebreid. Daardoor kunnen nog meer mensen eten bestellen en genieten van het vernieuwende concept dat burgerme te bieden heeft.

Voordelen van eten bestellen bij burgerme

Naast het vernieuwende concept van het samenstellen van hamburgers en salades heeft het bestellen van eten nog meer voordelen voor de klant:

–       Je kunt gemakkelijk je eten online betalen met iDEAL of contant aan de deur.

–       Je bestelling wordt snel geleverd. Meestal binnen 45 minuten.

–       Burgerme levert de beste kwaliteit eten en zorgt ervoor dat je bestelling op de juiste temperatuur aankomt.

http://www.burgerme.nl/eten-bestellen/