G9 led eerste keus led verlichting

Over wat gaat het hier?

Led G9 wijst naar twee belangrijke elementen van deze led verlichting. Led wijst naar de techniek en G9 naar de fitting. We kennen deze fitting voornamelijk van kleine en krachtige lampen die bovenaan er een beetje bolvormig uitzien en die onderaan recht uitlopen. Wie bekend is met het theater, kent deze lampen waarschijnlijk van in de kleedkamers van artiesten, maar ook in gangen of in trappenzalen worden deze handige led lampen vaak gebruikt om ervoor te zorgen dat de trap of de hal goed verlicht worden. Wanneer ze op deze plaats gebruikt worden, dragen de Led G9 dus bij tot de veiligheid van het publiek in het algemeen. Vaak zijn het dus led lampen of led verlichting die lang blijven branden. Daarom is het goed om eens te bekijken hoeveel deze Led G9 verbruikt.

Het wattage van de Led G9

Omdat we niet overal dezelfde lichtbehoefte hebben, is het goed om even te bekijken welke varianten er bestaan van de Led G9. Toch is het wattage van de Led G9 dimbaar bijna constant even laag. Je kunt deze led lampen kopen als led verlichting van 3 Watt of van 3,6 Watt. Dit lijkt behoorlijk laag, en dit is natuurlijk alleen maar goed. Dit betekent namelijk dat het verbruik van deze led verlichting zeer klein is, en dat we dit zeker gaan voelen aan onze energierekening. Dat laatste bedoelen we natuurlijk in de positieve zin. We verkleinen op deze manier natuurlijk ook onze ecologische voetafdruk.

Lumenwaarde van de Led G9

De lumenwaarde van de Led G9 varieert tussen de 230 en de 280 lumen. Lumen is de eenheid die veelvuldig gebruikt wordt om de sterkte van het licht aan te duiden en zegt ons zoveel meer dan het wattage van led lampen of led verlichting. Een lumenwaarde van 230 of 280 is niet bijzonder hoog, maar het is nu ook niet meteen de laagste lumenwaarde. Dit is een lichtsterkte die zich uitstekend leent voor led lampen of led verlichting die in serie geplaatst wordt. Laat dit nu net bij de Led G9 dikwijls het geval zijn. Wie lampen met G9 fitting wil vervangen, is hier dus zeker aan het juiste adres.

Warme lichtkleur

De led G9 zijn verkrijgbaar in warm wit licht. Dit maakt dat dit led lampen zijn die allesbehalve kil aandoen. Dit is dus de led verlichting die je nodig hebt wanneer je op zoek bent naar verlichting voor een plaats die zowel sfeervol moet zijn als goed verlicht.

https://www.leds-depot.be/led-230v/g9-gu9-led-lampen.html