Lezzetsizsiniz
Image default
Travel

Glamping bij een stad

Vroeger bestond er een groot verschil tussen kampeerders en mensen die dol zijn op citytrips. De kampeerder zoekt immers de natuur op voor rust en het buitenleven. Voor een city trip zoeken de meeste mensen juist een niet al te duur hotelletje in, of vlakbij, het centrum.

Glamping maakt het nu mogelijk om deze twee ogenschijnlijk verschillende vakantiewensen met elkaar te verenigen. Boek een verblijf op een glamping bij een stad en je bepaalt zelf, op elk moment, waar je zin in hebt: de reuring van de stad, of de rust van de natuur.

Met glamping bij een stad meer luxe dan een hotel

Londen, Parijs, Lissabon, Barcelona, Praag, Berlijn; elke bekende citytrip bestemming biedt mogelijkheden om in plaats van een hotelkamer te verblijven op een mooi gelegen glamping.

Hier slaap je niet in een (veel te kleine) hotelkamer, maar in een ruime en volledig ingerichte safaritent of lodge. Door te kiezen voor een glamping bij de stad heb je de cultuur en historie binnen handbereik, terwijl je thuisbasis rustiger is. Daardoor kun je beter bijkomen, zodat je ook de volgende dag weer volop op ontdekkingsreis kunt gaan. Je wordt wakker door het gefluit van de vogels en kunt heerlijk ontspannen aan je dag beginnen. Welke highlights staan er vandaag op het programma?

Wat dacht je van een glamping vlakbij de “Eeuwige Stad”? Glamping Roma Capitol ligt is dankzij de metro vlakbij Rome, een stad die geen nadere toelichting behoeft. Ook Venetië, volgens sommigen de meest romantische stad van Italië, is prima bereikbaar vanaf een van de mooie glampings in de buurt.

Maak je citytrip compleet

Kies al bij de reisvoorbereiding de glamping bij een stad die je aanspreekt en boek deze direct via www.glampings.com. Doordat deze site het kaf van het koren scheidt, kun je erop vertrouwen dat je accommodatie perfect in orde is.

Is je verblijf geregeld? Dan hebben we nog een tip voor je: koop via het lokale vervoersbedrijf gelijk een meerdaagse ticket voor het openbaar vervoer en een city pass. Zo hoef je niet steeds na te denken over OV-kaartjes én hoef je bij de belangrijkste trekpleisters niet urenlang in de rij te staan om een kaartje te kopen.