Lezzetsizsiniz
Image default
Offers

How to: meer privacy in je woning creëren. 3 tips!

Heb jij het idee dat je behoorlijk te koop zit in je eigen woonkamer? Oftewel: is de privacy in je woning ver te zoeken en kunnen buren en andere voorbijgangers zonder al te veel moeite bij jou naar binnen gluren? We snappen heel goed dat het niet prettig is om zo te koop te zitten. Je eigen ‘stekkie’ zou immers je veilige haven moeten zijn, de plek waar je helemaal jezelf kunt én mag zijn. Daarom geven wij jou in deze ‘how to’ graag drie tips om meer privacy in je woning te creëren. Lees snel verder!

Kies de juiste raambekleding

Raambekleding kun je in veel verschillende soorten kopen. Vooral overgordijnen en rolgordijnen zijn nog steeds mateloos populair, maar ook inbetweens, plissé gordijnen en vouwgordijnen beginnen langzaamaan terrein te winnen. Of wat dacht je van jaloezieën? Jaloezieën behoren wat ons betreft tot de meest praktische soorten raambekleding omdat ze zo ontzettend veelzijdig zijn. Met jaloezieën kun je niet alleen de lichtinval tot in precisie regelen, je zit ook nog eens heerlijk beschut en privé. Benieuwd welke opties je allemaal hebt wanneer je besluit om jaloezieën te kopen? Klik dan eens op RaamDecoratieDeal

Plak inkijkwerende folie op de ramen

Inkijkwerende folie is een andere effectieve manier om het naar binnen gluren door buren en voorbijgangers op straat een halt toe te roepen. Inkijkwerende folie wordt ook wel plakfolie of glasfolie genoemd. Het komt allemaal op hetzelfde neer: een statische folie met patroon of opdruk die je met behulp van een beetje water op ieder raam kunt ‘plakken’. Het enige wat je hoeft te doen is de folie op de juiste maat knippen. Ben je niet tevreden? Dan haal je de folie ook zo weer van het raam af, zonder dat er plakresten achterblijven.

Zet je vensterbank vol met (grote) planten en decoraties

Omdat het best ingewikkeld kan zijn om plakfolie strak en netjes op een raam te krijgen, kunnen we het heel goed begrijpen dat je liever op zoek gaat naar een andere, makkelijkere oplossing. Onze derde en tevens laatste tip luidt dan ook: zet je vensterbank vol met (grote) planten en decoraties. Houd er rekening mee dat niet iedere plant tegen direct zonlicht kan. Planten die hier wel tegen kunnen zijn onder andere vetplanten en cactussen.

 

https://raamdecoratiedeal.com/