Koelen & Vriezen voor de Liebherr CBNPgb 4855

Mijn man en ik hebben een Liebherr CBNPgb 4855 Premium koel/vriescombinatie aangekocht via https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop , voor onze studerende dochter. 

 

Onze dochter is 19 jaar en studeert instrument en zang aan het conservatorium in Leuven. Omdat wij zelf in Kessel-Lo wonen, was het voor haar niet nodig om op kot te gaan. Mijn man en ik hebben des tijds eigenlijk besloten om de achterbouw aan ons huis in te richten als studio/kot voor haar. Op deze manier heeft ze toch haar eigen plekje waar ze rustig haar instrument kan beoefenen, maar kunnen we ook bijspringen als het nodig is. 

 

Samen met onze dochter zijn we dan op zoek gegaan naar de geschikte meubelen, keukenapparatuur, noem maar op. En hebben we alles mooi in orde gebracht, ook met de gedachten van de studio later misschien nog verder te kunnen verhuren aan andere studenten. God zij dank is mijn man een heel handige harrie en heeft hij alles of toch veel zelf kunnen doen. 

 

Wat betreft de koelkast was ons oog gevallen op de mooie Liebherr CBNPgb 4855 Premium koel/vriescombinatie. Een prachtig zwarte koelkast en vriezer ineen. Het is een mooi, modern toestel met een gunstig energielabel, zelfsluitende deuren en een Bio Fresh functie. Bovendien moet het vriesgedeelte nooit ontdooit en proper gemaakt worden. Daar was de dochter, maar ik ook, erg blij mee.  

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/koel-vriescombinatie/liebherr-cbnpgb-4855-premium-detail