Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

Lekker uit eten bij Eastern Plaza in Elst

 

In het pittoreske Elst is een restaurant te vinden voor de hele familie. Eastern Plaza is een bijzonder restaurant met een oosterse tint. Met familie of vrienden eten bij Eastern Plaza staat garant voor een gezellige avond. Het is niet voor niets dat Eastern Plaza is uitgeroepen tot het gezelligste restaurant van heel Nederland in 2014-2015. De kleinste gasten kunnen gratis of met fikse korting naar binnen en zich vermaken in de KidsPlaza. Van koekjes bakken tot een filmpje pakken en dat allemaal geheel in oosterse stijl. Zijn de kinderen uitgeput? Dan is er veel lekkers te eten en ook overheerlijke toetjes.

Wok en live cooking bij Eastern Plaza in Elst

Achter de schermen zijn de werknemers van Eastern Plaza hard bezig met het uitbreiden van de buffetruimte. Na de verbouwing bieden zij u meerdere live cooking eilanden aan, onder andere Dim Sum bar, Aziatische noodles soep bar, grill corner, een uitgebreidere salade buffet en een groter KidsPlaza buffet. Deze complete metamorfose is bijna af.

Een goed is het halve werk. Daarom biedt Eastern Plaza in Elst een uitgebreid buffet aan zowel warme- als koude voorgerechten. Van soep tot salades tot loempia’s tot Siu Mai is te vinden in dit geweldige buffet.

Bent u ingespeeld? Mooi! Nu begint het echte werk. Eastern Plaza kenmerkt zich door de authentieke sushi, het warme buffet, live wokken en grillen op de Teppan Yaki. Sushi is hartstikke populair, en dat is logisch. Verse sushi is namelijk verrukkelijk. Eastern Plaza biedt een sushi take away aan, maar u kunt ook op locatie de sushi zoveel eten als u zelf wilt. Wilt u aan het warme buffet beginnen? Dan heeft u enorm veel keuze. U kunt zelf gerechten bij elkaar rapen en dit vervolgens door een chef laten live wokken of laten bereiden op de Teppan Yaki platen.

Nog niet uitgegeten? Dan heeft Eastern Plaza ook een uitgebreid buffet vol met smaakvolle toetjes. Die als een kers op de taart kunt worden afgetopt met chocola van de chocolade fontein.

Lekker uiteten bij een wokrestaurant in Elst?