Liebherr SBSes 7353 Premium edelstalen side by side

Eindelijk is het zo ver, mijn partner en ik hebben geïnvesteerd in een nieuwe koelkast, namelijk de Liebherr SBSes 7353 Premium. Onze oude koelkast was al een hele tijd aan vervanging toe. We kochten onze nieuwe Liebherr SBSes 7353 Premium via de website https://www.koelen-en-vriezen.net.

Mijn man en ik baten samen een biologisch theehuisje uit. Alles wat wij daar verkopen komt recht uit onze eigen moestuin. We drogen bijvoorbeeld  de munt, kamille en lavendel om thee van te maken. We halen rabarber, appelen, peren en kersen uit de tuin voor taartjes,cake of confituur. En de groenten gebruiken we voor soep of quiche. 

Ons theehuisje is eveneens een sociale werkplaats voor mensen met psychische problemen. Samen met hen onderhouden we onze grote moestuin of bereiden we de producten voor die we serveren in het theehuisje. Het is een heel mooie, dankbare job die we samen uitoefenen. En het is altijd fijn om te zien hoe onze werknemers toch wat rust kunnen vinden in het werk dat ze doen. 

Onze nieuwe Liebherr SBSes 7353 Premium is een mooie aanwinst voor onze organisatie. Hij staat nu te pronken in de keuken van ons theehuisje. Het is een prachtige Amerikaanse koelkast, die een super lange versheid van onze producten garandeert. Zelf zijn we erg tevreden van onze aanwinst. En zo hopen we ook bij onze klanten een glimlach op hun gezicht te kunnen toveren, met onze lekkere verse producten. 

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/side-by-side/liebherr-sbses-7353-premium-detail