Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

Mobiele cocktailbar op uw locatie

Mobiele cocktailbar

Wilt u van uw (zakelijke) evenement of feest een ongekend succes maken? Kies er dan voor om een mobiele cocktailbar te huren van Cocktailbarnederland.nl. Onze unieke cocktailbars zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie en verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Laat uw gasten genieten van heerlijke cocktails, live bereid door onze ervaren en getrainde barvrouwen en –mannen. Van Mojito tot Gin-Tonic en van Tequila Sunrise tot Piña Colada; u roept en wij shaken! Gun uw gasten (en u zelf) een onvergetelijke avond, met de mobiele cocktailbars van Cocktailbarnederland.nl.

Scherpe prijzen & eindeloze mogelijkheden bij mobiele cocktailbar

Wij staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bij ons betaalt u nooit teveel! En met onze flexibele houding zijn de mogelijkheden eindeloos. Deel gerust uw ideeën, wij adviseren u graag! Wat kunt u verder van ons verwachten?

  • All-inclusive service;
  • Keuze uit diverse uitvoeringen en maten cocktailbars;
  • Geschikt voor vele feestelijke gelegenheden;
  • Kwaliteit & gastvrijheid hoog in het vaandel;
  • Uw logo op onze bar? Wij bieden vele mogelijkheden voor branding;
  • Stel zelf uw cocktail menukaart samen;
  • Wij komen naar u toe, waar u ook bent;
  • Bereiding met liefde door onze gecertificeerde cocktailshakers.

Wilt u zelf leren shaken, blenden, stirren of strainen? Ook dan bent u bij Cocktailbarnederland.nl aan het juiste adres. Met vrienden, familie of collega’s; onze cocktailworkshop is gegarandeerd een leuke activiteit. Onze getrainde cocktailshakers zullen u de kneepjes van het vak bijbrengen, zodat u binnen twee uur tijd leert om uw favoriete cocktail te shaken. Wij zorgen voor alle materialen, ingrediënten en benodigdheden zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Meer informatie?

Bent u al overtuigd van de voordelen van een mobiele cocktailbar op uw (zakelijke) evenement? Voor de lekkerste cocktails, professionele cocktailshakers en schitterende cocktailbars neemt u contact op met Cocktailbarnederland.nl. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen. Één ding is zeker, uw feest moet er een worden om nooit meer te vergeten en daar gaan wij voor zorgen. Een mobiele cocktailbar huren doet u bij Cocktailbarnederland.nl!

http://www.cocktailbarnederland.nl/