Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

Opslagruimte Ede huren

Bij Opslagman huurt u gemakkelijk en snel een opslagruimte in Ede. Dit is voor zowel langere tijd als kortere tijd mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld spullen opslaan die tijdens een verhuizing in de weg staan, dan hebben wij de ideale ruimte voor u!

Online opslagruimte Ede huren

Het huren van een opslagruimte in Ede van Opslagman gaat gemakkelijk online. Dit kan op elk moment van de dag. Omdat u alles online regelt, heeft u direct alle informatie tot uw beschikking. Alle benodigde informatie wordt u namelijk via de mail toegestuurd of is te vinden via het eigen klantenportaal op onze website. Hoewel alles online te regelen is, hechten wij ook veel waarde aan persoonlijke service. Het is dus ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken. Ook dan zorgen wij voor een vriendelijke en snelle service. Wanneer u uw ruimte heeft gehuurd, krijgt u een persoonlijke en unieke toegangscode. Op die manier kunt u elke dag van de week bij uw spullen terecht.

Veilig en vertrouwd

Bij de Opslagman kunt u veilig uw extra spullen opslaan. Staan er bijvoorbeeld tuinmeubelen in de weg in de winter, maar heeft u geen bergruimte? Of heeft u misschien spullen met sentimentele waarde, die niet wegkunnen, maar waar u ook geen plek voor heeft? Sla deze spullen dan op bij Opslagman. Bij ons huurt u een ruimte tegen een aantrekkelijke prijs. U heeft bij ons een veilige en vertrouwde plek. U kunt 24 uur per dag bij uw spullen terecht én de ruimtes zijn goed geconditioneerd. Zo blijft de kwaliteit van uw spullen optimaal. Dat is wel zo fijn als u ze later weer komt ophalen.

Onze ophaalservice

Bij Opslagman hebben wij ook onze eigen ophaalservice. Zo kunt u verhuizen zonder zorgen. Met onze ophaalservice hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Wij komen uw spullen thuis ophalen en nemen daarvoor zelf de verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal mee. Eenmaal op locatie van de Opslagman kunt u gratis gebruik maken van de interne transportmiddelen. Neem een kijkje op onze website voor al onze diensten en meer informatie over onze opslagruimtes.