Showroom kwaliteit, internet prijzen als u een dampkap wilt kopen

Als u een dampkap gaat kopen heeft u twee opties. U kunt een dampkap kopen via een webshop of u koopt er een bij een speciaalzaak. U zult echter merken dat de prijzen nogal kunnen verschillen. Gaat u echter uw Novy dampkap kopen bij Elektro Lommelen? Dan zult u merken dat u hier producten aan internetprijzen kunt kopen, zowel via de webshop van deze specialist als in de toonzaal. Het handige hiervan is dat u de dampkap die u op het oog heeft eerst in het echt kan bekijken voordat u deze (online) aankoopt. Zo weet u wat u in huis haalt.

Dampkap kopen: vergeet de accessoires en het filter niet

Verschillende accessoires zijn nodig wanneer u een dampkap gaat kopen. Deze zijn nodig om de werking van uw dampkap te kunnen bevorderen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een platdakmotor, een rugwand voor onder de dampkap, een recirculatieset of een handige afstandsbediening waarmee u uw dampkap vanop afstand aan- en uit kan zetten? Vergeet ook zeker niet uw filters te bestellen. Een filter dient immers regelmatig te worden vervangen om de functie van uw dampkap te behouden. Gaat u dus bijvoorbeeld een efficiënte dampkap van Novy aanschaffen bij Elektro Lommelen? Kijk dan ook meteen welke accessoires u nodig heeft.

Novy dampkap: dampkamp van een Belgische fabrikant

Als u een Novy dampkast gaat kopen doe dit dan bij de specialist in keukenapparatuur: Elektro Lommelen. U koopt daarmee een dampkap die is gemaakt door een fabrikant die al honderd jaar bestaat. Kortom, een dampkap van Novy is een dampkap van Belgische makelij. Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect.