Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

Taffe industriele tafels, Industriele tafel

Bij Taffe tafels kan er gekozen worden in verschilende soorten in hoogte verstelbare tafel, zoals een in hoogte verstelbare tafel met tandwielen die in beweging worden gezet door een handwiel. Door aan het wiel te draaien worden verschillende vertandingen in beweging gezet waardoor het blad in hoogte te verstellen is. Voor de tweede optie kan er gekozen worden voor een in hoogte verstelbare tafel waarbij het tafelblad in hoogte te verstellen is doormiddel van het draaien van een moer. Zo kan er gekozen worden voor een industriele grenen tafel, industiele eiken tafel of industriele wagonplanken tafel. Naast de keuze van verschillende soorten houtsoorten kan er ook gekozen worden voor verschillende soorten tafelonderstellen en tafelpoten, van machine onderstel en gietijzeren tafelpoten. Ook kan er gekozen worden voor een in hoogte verstelbare tafel en een industriele tafel onderstel geheel naar gewenste maat. worden voor een leveringsdatum naar wens. Ten behoefde van de klant kan er van te voren of in een later stadion gekozen worden voor een leveringsdatum. Bij bestelling vragen wij geen aanbetalingskosten en in de direct omgeving is het bezorgen van de tafels gratis. 

Industriele tafel

Naast een grenen tafel kan er ook gekozen worden voor een eiken industriee tafel. Bij de eiken tafel kan er gekozen worden voor vergijst eiken en zwart eiken. Ook kan er gekozen worden voor gerookt eiken in verschillende tinten van licht naar donker. Naast deze keuzes kan er ook gekozen worden voor de wagonplanken, bij de wagonplanken kan er gekozen worden voorde geschaafde versie of geborstelde versie. Bij meer info kan er altijd contact worden opgenomen, wij helpen u graag verder. Bij interesse in een eiken industriele tafel, grenen industriele tafel of wagonplanken industriele tafel kan er op de pagina van de tafel naar interesse worden gekozen voor het invullen van een bestelformulier of contact opnemen voor een persoonlijk contact bij het bestellen van een tafel naar wens. Als bij taffe geheel duidelijk is welke industriele tafel er gewenst geleverd te worden, welk houtsoort en afwerking. Bij de grenen planken kan er gekozen worden voor de planken onbehandeld en ruw te laten of er kan gekozen worden voor een behandelde versie. Bij de behandelde versie kan er gekozen worden voor verschillende tinden van grijs tot zwart of lichtbruin tot donkerbruin.

Industriele eettafel

Voor een eiken industriele tafel kan er gekozen worden voor verschillende kleutinten eiken. Bijvoorbeeld kan er gekozen worden voor een licht eiken tafelblad, grijs eiken tafelblad  een zwart eiken industriele tafel of een bruin eiken industriele tafel. Heeft u vragen wij helpen u graag verder!

http://www.taffe.nl