Verbeter de bedrijfsprocessen met Lean Green Belt

Kunnen er verschillende processen op het gebied van supply chain management verbeterd worden en bent u geïnteresseerd in een cursus Lean Green Belt? Dan bent u aan het juiste adres bij Atim. Het is dan ook een goed idee om een deskundig adviesbureau, dat gespecialiseerd is in Lean Green Belt management, in te schakelen voor het optimaliseren van de bedrijfskundige-, ICT en logistieke processen binnen uw bedrijf. Zij bieden u namelijk professionele oplossingen en een advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Met behulp van een professioneel adviesbureau op het gebied van supply chain management weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt binnen uw bedrijf om efficiënt en effectief te werk te gaan.

Lean Green Belt, één van de niveaus van het internationale Lean certificatie programma

Atim biedt verschillende cursussen aan op het gebied van supply chain management. Een onderdeel daarvan is Lean Green Belt management. U kunt bedrijfsprocessen verbeteren met Lean Green Belt. Het houdt in, dat processen op zo een manier worden ingericht, dat u de maximale waarde voor de klant realiseert en hierbij zorgt voor zo min mogelijk verspilling. Deze vermindering van verspilling, zorgt er vervolgens voor dat de operationele kosten omlaag gaan. Uiteindelijk zorgt Lean management dus voor een verbetering van het bedrijfsresultaat. Bij een professioneel advies- en opleidingsbureau, kunt u terecht voor verschillende opleidingen waarin u leert over Lean management, waar Lean Green Belt er één van is.

Bedrijfsprocessen verbeteren door een interim- of projectmanager gespecialiseerd in Lean Green Belt

Denkt u dat er verbeterpunten zijn op het gebied van supply chain management binnen uw bedrijf? Dan is het wellicht verstandig om dit eens goed te laten analyseren. Laat dit wel door een professioneel bedrijf doen. Bij de specialist kunt u namelijk een interim- of projectmanager inschakelen die het supply chain management binnen uw bedrijf goed analyseert. Vervolgens zet de interim- of projectmanager zijn uitgebreide kennis in om de processen binnen uw bedrijf te verbeteren. Hierbij wordt de samenwerking tussen leveranciers en afnemers versterkt, waardoor de processen binnen uw bedrijf een stuk efficiënter worden. Dit wordt bereikt door middel van wereldwijd bekende, toegepaste én bewezen management methoden, zoals Lean Green Belt.