Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

Verpakking bedrukken

U kunt allerlei verpakkingen laten bedrukken. Zelf de verpakkingen die bestaan uit kwetsbare of erg gladde materialen kun je laten bedrukken met zeer ontwikkelde en verfijnde printprocessen. De allerhoogste productiezekerheid wil je in de levensmiddelenindustrie. Ook is een hoge snelheid van belang in deze industrie waar de concurrentie op z’n scherpst is.

De processen die van toepassing zijn bij de implementatie van de printers zijn bij KBA Metronics zo flexibel dat het toepassen soepel verloopt. De professionals van KBA Metronics hebben jaren ervaring opgedaan en kunnen in samenwerking met u een soepele overgang mogelijk maken.

De afdrukken kunnen allerlei informatie omvatten. Dit kan gaan om een houdbaarheidsdatum, maar ook andere praktische zaken als een Productie batch, zodat producten later terug kunnen worden getraceerd. Ook afzonderlijke teksten en grafieken kunnen op de materialen worden afgedrukt. Wat de opdracht ook is, er zijn ten alle tijden mogelijkheden waar u mee vooruit kunt.

De coderingstechnologie kan uiteindelijk bijdragen aan een verlaging van de productiekosten. “Hoe?” Dat vraagt u zich wellicht af? Door een doordachte codering kunt u uw producten en productiemodellen beter beheren. Ook bent u sneller wendbaar bij ongunstige productieomstandigheden.

Een coderingssysteem is breed inzetbaar. De systemen laten zich makkelijk aanpassen op alle vormen van productie. De snelheid van het coderen kan nauwkeurig worden aangepast en afgestemd op uw productieproces. De snelheid van de overige productiehandelingen worden nauwkeurig in kaart gebracht en vervolgens maakt LBA Metronic een proces dat hier naadloos op aansluit.

De mogelijkheden van de opdrukken zelf zijn bijna onbeperkt. U kunt een barcode printen, een korting code voor een aanbieding of een stuk tekst of grafiek. Alles is mogelijk.

Met een codeersysteem kunt u de bedrijfsprocessen meer soepel laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan een terugroepactie. Wanneer u informatie zoals in welke productie een product is gemaakt, op de verpakking afdrukt, dan kunt u de producten veel makkelijker beheren en verwerken bij een terugroepactie.

Related Posts

Een plotter voor uw bedrijf

Supermarkten schenken steeds meer aan onze voedselbanken

Schaftwagens