Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

Wat doe ik aan een lekkage in mijn huis?

 

Lekkages kunnen voor veel problemen in uw huis. Als u niets doet aan een lekkage, kan de lekkage veel schade veroorzaken aan uw huis. Deze schade is op langere termijn helemaal een boosdoener. Door het water van een lekkage kan hout namelijk gaan schimmelen en dan zal u het helemaal gaan vervangen. In dit artikel leest u wat u kunt doen aan een lekkage en en hoe u het beste adequaat handelt. Dit is namelijk héél belangrijk bij een lekkage.

Zelf zoeken naar de lekkage

Wanneer u denkt dat er een lekkage is in uw huis, bijvoorbeeld in één van de leidingen, probeer deze dan eerst zelf te zoeken voordat u een professional inschakelt. Het vinden van een lek in één van de leidingen in uw huis kan eenvoudig door middel van een stukje keukenrol. Omdat een keukenrol waterabsorberend is, kunt u eenvdoudig na gaan waar de lekkage zich bevindt. Als het water uit uw leiding komt, is het aan te raden om de hoofdkraan direcht te sluiten. Door deze af te sluiten zorgt u ervoor dat verdere schade wordt voorkomen. Het behandelen van de lekkage is helaas zelf wat moeilijker te vervullen. Kijk daarom in de buurt voor een goedkope loodgieter.

Hulp inschakelen

Om ervoor te zorgen dat de lekkage niet meer schade veroorzaakt is het belangrijk dat u zo snel mogeljik op zoek gaat naar een loodgieter in de buurt. Uw loodgieter kan door middel van diverse methodes eenvoudig de lekkage opsporen en oplossen. Omdat een loodgieter vaak veel geld kan kosten, kan het verstandig zijn om SAM Loodgieter Leiden in te schakelen. Dit is een goedkope en professionele loodgieter die werkzaam is in de regio van Leiden. Bel ons of mail ons en schakel een loodgieter in die binnen een uur bij u ter plaatsen is!