Lezzetsizsiniz
Image default
Business / Food and Related Products

Zo maak je de lekkerste espresso

Heb je een restaurant, lunchroom of andere horecazaak? En wil je graag jouw gasten de lekkerste espresso voorschotelen? Dan kan Fleur de Café je hierbij helpen. In deze blog leggen we je graag uit hoe je de lekkerste espresso maakt.

De juiste machine

Heb je al een goedwerkende espressomachine in je zaak? Bij Fleur de Café vind je talloze espressomachines voor scherpe prijzen. Wij zijn importeur van verschillende merken espressomachines zoals Expobar, BFC, Fracino en diverse andere merken. Elke machine heeft zijn eigen specificaties en kenmerken. Maar één ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: met alle apparaten die je bij Fleur de Café kunt bestellen, is het mogelijk om de lekkerste espresso of cappuccino te maken. Welke machine het beste bij jou past? Dat adviseren we je graag. Je bent van harte welkom in onze showroom om de diverse modellen te bekijken.

Koffiebonen

Zonder goede koffiebonen, geen lekkere espresso. Gelukkig weten we bij Fleur de Café alles over koffiebonen. Het is zelfs bij ons mogelijk om deze te bestellen. We hebben meer dan 40 verschillende bonen in ons assortiment, dus er zit vast wel iets bij wat voldoet bij al jouw wensen en eisen. Onze adviseurs helpen je graag met de zoektocht naar de lekkerste koffiebonen voor jouw espressomachine.

Barista-workshop

Als horecaondernemer wil je graag jouw gasten een beleving meegeven. Aan de hand van een barista-workshop kunnen we ervoor zorgen dat het kopje cappuccino die je maakt met de espressomachine er helemaal tiptop uitziet. Want hoe leuk is het om een kopje cappuccino te serveren waar met een leuk vormpje zoals een bloem of een hartje? Zo verras je pas echt je gasten.

Aan de slag

Kan je niet wachten om zelf aan de slag te gaan? Of wil je meer informatie over onze espressomachines? Neem dan contact met ons op en dan helpen we je graag zodat je uiteindelijk de lekkerste espresso serveert aan je gasten. Tot snel!

https://www.fleurdecafe.nl/